Sport

Fotbalový klub Jiskra Velké Březno

     Fotbalový klub Jiskra Velké Březno má aktuálně 110 členů, větší polovinu z nich tvoří aktivní hráči tří mužstev, působících ve fotbalových soutěžích – celek mužů v I.A třídě Ústeckého kraje, a družstva dorostu a starších žáků ve II. třídě okresu Ústí n.L.

     Klub disponuje dvěma fotbalovými hřišti, travnatým a škvárovým, antukovým kurtem na nohejbal a volejbal a ostatním nezbytným zázemím pro sportovní činnost (kabiny, sociální zařízení, sklady atd.). Vzhledem k tomu, že fotbalový areál leží bezprostředně u řeky Labe, je bohužel ohrožován povodněmi a po největší z nich v srpnu r.2002 byl zničen tak, že musely být renovovány jak obě hrací plochy, tak přestavěno a současně modernizováno i celé přízemí zděné budovy včetně bytu správce v celkových nákladech cca 1,5 mil. Kč, krytých z pojistného i dalších fondů z povodňových výpomocí.

Tenisový oddíl TJ Jiskra Velké Březno

Tenisové kurty se nachází ve sportovním areálu TJ Jiskra. Vzdálenost od Ústí nad Labem 10 km od Děčína 12 km. V areálu tenisového klubu se nyní realizuje nové sociální zařízení, které se dokončuje. Předpokládané dokončení červen 2001. Možnost pronájmu kurtů rezervace tel. 0602 494 655.

Dopoledne : 60,- Kč/hod.
Při dlouhodobém pronájmu

Odpoledne : 80,- Kč/hod.
V odpoledních hodinách, ve všední den je možno sleva až 40,- Kč/hod.

SO-NE : 80,- Kč/hod.

V blízkosti kurtů je zahradní restaurace TIVOLI, kde se čepuje 10 a 12 Březňák pivo zdejšího pivovaru. Os 1.7.2001 možnost občerstvení v klubovně oddílu.

Fotogalerie: sport

Kontakt

Michal Mareš

maresak@centrum.cz

Děčínská 79, Velké Březno, 403 23

728 346 301

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode